--- 17.04.2015 Voormalige klant inmiddels één van de grootste promotieartikelensites in Duitsland ----


Mooi dat Linguata als vertaalbureau Nederlands - Duits hieraan een steentje heeft kunnen bijdragen.

Link naar het artikellink naar de Duitse website van Pinkcube

 

http://duitslandnieuws.nl/archief/2015/03/kaaskoppen-jos-jonkeren-je-moet-het-duitse-wantrouwen-overwinnen/

 

--- 19.03.2014 "Als beste getest, uit 1600+ deelnemers" ---

Al een poosje geleden heb ik op een van de bekendste websites voor freelancers (odesk.com) een test gedaan en tot mijn verbazing sta ik,

de zaakvoerder van Linguata, ook zo'n twee jaar later nog steeds op de eerste plaats. Een beetje verrassend, dat wel, maar vooral mooi.

 

Vertaler Nederlands Duits - Test Score             

--- 15.10.2013 "Logo" ---

Linguata is blij met zijn nieuwe logo, ontworpen door Brandt ontwerpbureau. Een potlood met de Nederlandse en de Duitse vlag erop.

 

--- 10.07.2013 ---

Vakantieperiode: De zon schijnt en het regent opdrachten.


--- 30.04.2013 "Groot vertaalproject afgerond" ---

Bijzonder mooie Oldtimer-boeken, nu verkrijgbaar via amazon.de of via www.oldtimerarchiv.com . Door Linguata vertaald van het Nederlands naar het Duits. Een serie van tot nog toe 16 boeken waarin de geschiedenis van veel bekende en geliefde merken zoals Porsche, Ferrari, Aston Martin en Volkswagen in beeld en geschrift wordt verteld. Een aanrader voor alle autoliefhebbers! Nu ook te verkrijgen in het Louwman Museum te Den Haag.

OldtimerArchiv.com Lowman MuseumOldtimerArchiv.com - Lowman Museum2

 

 --- 12.04.2013 "Nederlands - Duitse betrekkingen intensief" ---

Eerste gezamenlijke Nederlands - Duitse ministerraad in Kleef /Kleve (D) in de buurt van Nijmegen. Duitse minister van Buitenlandse Zaken Guido Westerwelle: "Zulke regeringsconsultaties houdt Duitsland alleen met zijn meest hechte partners.”

Bericht: NRC

De Nederlands-Duitse betrekkingen zijn al intensief. 25% van de Nederlandse export gaat namelijk naar de Oosterburen en andersom staat Nederland op nummer drie van de bestemmingen voor Duitse export (info op rijksoverheid.nl).

--- 03.02.2013 "Website vertaling afgerond" ---

Sinds kort online: de Duitse versie van de website voetbaltravel.nl, te vinden onder URL www.fussballtrip.de. Vertaald door Linguata Vertaalbureau.

Joomla SEF URLs by Artio